من شکرپاره هستم : زردآلو! مرا، رسید بخورید تا به خون سازیم پى ببرید.در برگم خاصیت ضد کرم وجود دارد.شکوفه ام ضد خونریزى است و خودم درمان درد گرمازدگان هستم !من شکرپاره ، همتاى عسل ، زردآلو هستم . یک میوه ى کوهستانى که در ییلاقات به عمل مى آیم . […]

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، کوه چهل‌چشمه با ارتفاع ۲۱۳۷ متر از سطح آب‌های آزاد به عنوان مرتفع‌ترین کوه استان کردستان شناخته می‌شود. این منطقه زیبا ما بین سقز، مریوان و دیواندره قرار گرفته و اسحاق‌آباد، بست، کانعمت، سوله، نرگسله و درهوان از روستاهای اطراف آن است. این کوهستان […]

شهر کاشان در حاشیه کویر در فاصله ۲۲۰ کیلومتری جنوب شهر تهران و ۸۶ کیلومتری جنوب شهر قم قرار دارد. مختصات جغرافیایی آن ۵۱ درجه و ۲۷ دقیقه طول شرقی و ۳۳ درجه و ۵۹ دقیقه عرض شمالی است و ارتفاع آن از سطح دریای آزاد بین ۹۴۰ تا ۱۱۳۰ […]

پسته یکی از اعضای مهم و ثابت آجیل ایرانی است که میزان پتاسیم آن با این جثه کوچک برابر با پتاسیم پرتقال است و به علت داشتن مواد مغذی از اهمیت بسیاری برخوردار است. استان کرمان و شهرستان رفسنجان، مراکز اصلی تولید پسته در ایران بشمار می آیند. چهار نوع […]

شتر بیشتر از هفت هزار سال پیش اهلی گردید و از دو هزار سال پیش تاکنون هیچ گونه شتر یک کوهانه وحشی در دنیا دیده نشده است. شتر دو کوهانه تا پیش از ۵۰۰۰ سال پیش اهلی نشده بود و هنوز نوع وحشی آن در صحرای گبی در مغولستان وجود […]

کشمش و فواید آن انگور خشک شده که همه به نام کشمش می شناسند، قرن ها پیش به وجود آمده است. کشمش در ایران و مصر در ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد، تولید شده بود. کشمش در روم به عنوان جایزه برای افرادی که محل های عبادت را تزیین می […]

زکریای رازی نیز خوردن قیسی را با مغز گردو به مقدار ۵۰ گرم به مدت ۷ روز توصیه می‌کند چراکه این داروی بسیار خوبی برای لوزالمعده و ورم روده محسوب می‌شود. همچون سایر میوه‌های خشک، قیسی نیز حاوی مواد مغذی بسیاری همچون فیبر رژیمی، ویتامینC، ویتامینA، بتا کاروتن، آهن، پتاسیم […]

شهرستان آران و بیدگل با جمعیتی بیش از ۸۰ هزار نفر ، با دو بخش مرکزی و کویرات . با سه دهستان و پانزده روستا در شمالی ترین نقطه اصفهان واقع شده است . این شهرستان با وسعت ۶۰۵۱ کیلومتر مربع از شمال به دریاچه نمک و استانهای سمنان و […]

اسفناج، گیاهی است یک ساله، دارای ساقه، به ارتفاعی تقریبا نیم متر که برگ‌‌های آن پهن، نرم و مثلثی شکل است. هنگامی‌‌که حرف از کم‌خونی و مصرف سبزیجات آهن دار به میان می‌‌آید یکی از اولین خوراکی‌هایی که به ذهن اکثر ما می‌رسد «اسفناج» است. هرچند در غنی بودن این […]

براساس آمارها سرطان روده سومین سرطان شایع و سومین علت عمده مرگ و میر بیماران سرطانی است. بر اساس مطالعات اخیر در آمریکا حذف گوشت قرمز و استفاده از غذاهای گیاهی و همچنین ماهی در رژیم غذایی روزانه، نقش مهمی در پیشگیری از سرطان روده بزرگ دارد. این مطالعه ۷ […]